Inchiriere jocuri gonflabile

PartyArena iti pune la dispozitie, pentru un eveniment cat mai reusit, serviciul de Inchiriere jocuri gonflabile. Copiii sunt fascinati de jocuri gonflabile personalizate. Pot sari in voie in castele gonflabile si tobogane gonflabile pictate cu printese, vrajitori, eroi si alte personaje de poveste sau se pot juca fericiti intr-o piscina cu bile pictata cu personaje din lumea Disney. In costul inchirierii asiguram montare si demontare, durata cca 30 min/joc. Nu se asigura sursa de curent electric, 220 V. Pretul inchirierii unui joc este valabil pe toata durata evenimentului, in limita unei zile. Transportul in Bucuresti este inclus in pret. Pentru judetul Ilfov si pentru alte orase se percepe taxa de transport, 3 lei/km (calculati 2 drumuri dus-intors). Pentru evenimente cu flux mare de copii, asiguram la cerere si personal de supraveghere tehnica a jocurilor, contra cost: 300 lei/1 pers. pentru supraveghere 1 joc, pana la 5 ore si 500 lei/1 pers. pentru supraveghere 1 joc, pana la 10 ore. Preturile nu au TVA.
Jocurile gonflabile transforma orice spatiu intr-o zona de super distractie pentru copii. Ele se preteaza atat la ocazii speciale organizate acasa, cat si la evenimente de firma sau expozitii. Sunt excelente pentru petrecerile in aer liber dar se pot amplasa si in interior, fara a deteriora suprafata de instalare. Ele pot fi usor montate, demontate si transportate, iar supravegherea lor este simpla. Montarea se poate face atat pe iarba, pamant, nisip sau pe asfalt, ciment, piatra cubica, in spatiul interior. Pentru amplasare este nevoie de un loc liber de 2 m, de jur imprejurul jocului ancorat. Aceste jocuri nu sunt complicate si nu necesita personal calificat pentru supraveghere. Regulile de utilizare sunt foarte simple, de bun-simt, si sunt inscriptionate pe fiecare joc gonflabil. Jocurile gonflabile functioneaza pe baza de presurizare continua cu aer rece, printr-o suflanta, fiind necesara permanent o sursa de energie electrica (priza sau generator de 220V, consum 1 kw/h), iar in 10 minute sunt pregatite sa ofere distractia mult asteptata. Copiii se vor simti grozav, in deplina siguranta, caci jocurile gonflabile sunt cele mai populare si agreate variante de amuzament si joaca pentru copii si sunt ideale pentru:

• zile de nastere, serbari sau alte petreceri si evenimente pentru copii
parcuri de distractii de interior si exterior
locuri de joaca in spatii publice: parcuri, ansambluri rezidentiale, sarbatorile oraselor, expozitii
gradinite, cluburi pentru copii, carnavaluri
spatii private: hoteluri, pensiuni, spatii de agrement, centre de recreere

Amenajam cu jocuri gonflabile profesionale orice spatiu ales de tine pentru petrecere. Nu dispunem de loc de joaca propriu.