Gonflabile publicitare

Cauti idei care sa atraga clientii, publicul? Descopera gonflabilele publicitare personalizate, instrumente eficiente de marketing si promovare pentru proiectul tau! Arcade si tuneluri gonflabile, baloane si sfere gonflabile, corturi gonflabile, dansatori gonflabili, gonflabile cu heliu (dirijabile, sfere), mascote gonflabile publicitare, replici gonflabile de produse, logo si ecrane gonflabile vor:

 capta atentia participantilor prin impactul vizual;
transmite mesajul dorit;
creste nivelul vanzarilor si notorietatea brand-ului.

Cand si unde utilizam produsele gonflabile publicitare:

 targuri si expozitii, saloane auto, festivaluri;
intreceri sportive, curse si raliuri, spectacole, concerte, parade;
marketing mobil, activitati promotionale, lansari de produse, sponsorizari evenimente;
evenimente corporate, inaugurari festive, conferinte de presa.

Daca doresti sa testezi efectul reclamelor gonflabile in cadrul unui eveniment, descopera oferta de inchiriere gonflabile publicitare PartyArena. Vom personaliza aceste produse, expres concepute pentru inchiriere, conform cerintelor specifice pe care le are proiectul tau, astfel incat sa te bucuri de maxima vizibilitate.

Gonflabilele publicitare se fac pe comanda, personalizate si pot fi redate in aproape orice forma. Sunt fabricate din materiale speciale, durabile (Pvc & nylon/textil), rezistente la razele UV, apa si abraziune, cu proprietati elastice si densitati diferite, in functie de tipul produsului si de modul de utilizare. Proiectate pentru instalare/dezinstalare usoare, pot fi amplasate in exterior sau interior. Pot fi de diferite culori, dimensiuni, forme si se pot personaliza cu bannere (detasabile, prinse cu velcro) sau cu print digital, aplicat direct pe material. Se pot reutiliza in diverse ocazii, facand aceasta investitie eficienta. Reclamele gonflabilele publicitare PartyArena sunt de calitate, foarte atragatoare si se amortizeaza usor prin cresterea randamentului afacerii tale!

Aceste produse gonflabile publicitare, in functie de tehnologia de fabricatie, tipul produsului, materialul folosit si modul de alimentare, pot fi de trei tipuri:

 gonflabile publicitare realizate prin coasere, alimentate cu aer, printr-o suflanta electrica, ce asigura presurizare continua cu aer rece, fiind necesara permanent o sursa de energie electrica (priza sau generator). Aceste produse se ancoreaza la sol sau pe diverse structuri. Au o rezistenta a materialului (Pvc & nylon) ridicata, iar o incizie accidentala minora nu le afecteaza functionarea.
gonflabile publicitare realizate prin termosudare (ermetice, cu supapa), alimentate cu aer, nu au nevoie de o sursa de curent electric permanenta. Se umfla/dezumfla cu ajutorul unei pompe electrice adaptate valvei. In functie de densitatea/profilul materialului utilizat, acest tip de produs gonflabil poate fi alimentat cu aer (pvc gros, avand rezistenta ridicata) sau cu heliu (pvc subtire, avand rezistenta medie).
gonflabile publicitare realizate prin termosudare (ermetice, cu supapa), alimentate cu heliu, se ancoreaza la sol si se ridica la inaltime. Se alimenteaza la inceput cu cantitatea de heliu necesara (dintr-o butelie de heliu), apoi se completeaza periodic (la cca 7 zile, in functie de conditiile atmosferice), daca este cazul (pentru evenimente de lunga durata). Au o rezistenta a materialului (pvc) medie.

Alegerea intre cele trei tipuri de reclame gonflabile se face in functie de eveniment, amplasare si necesitati. Aceste produse gonflabile publicitare sunt usor de montat/demontat/manevrat si pot fi impachetate la dimensiuni ce permit transportul dintr-o locatie in alta. Montarea se poate face atat la sol, pe iarba, zapada, nisip (cu diverse tipuri de ancore) sau pe asfalt, ciment, piatra cubica (cu dibluri) cat si pe orice alt tip de suprafata sau la inaltime, non-invaziv (cu contragreutati, apa/nisip).

Orice produs gonflabil publicitar achizitionat de la PartyArena vine insotit de toate accesoriile necesare, dupa caz: suflanta aer/pompa electrica, sistem ancorare (inele prindere, cordeline etc), husa transport si beneficiaza de certificat de garantie. La cerere, in functie de tipul produsului si de material, se poate instala un sistem de iluminare interna, pentru vizibilitate pe timp de noapte.

Pentru oferte personalizate si suport, contacteaza echipa PartyArena!