Tuneluri gonflabile

Solicita oferta

Intra in joc cu stil, prin tuneluri gonflabile, si fanii vor fi impresionati, incurajandu-si cu entuziasm echipa favorita! Acestora cu siguranta le va placea sa-si vada echipa cum isi face aparitia pe teren printr-un tunel gonflabil personalizat si toti ochii se vor concentra pe tunelul gonflabil. PartyArena poate crea tuneluri gonflabile personalizate special pentru evenimentul tau, folosind mascota, culorile sau tema dorita. Foloseste tuneluri gonflabile sportive pentru meciuri de fotbal, de basket, intreceri de liceu sau facultate. Tunelul va dura ani de zile si vine insotit de o suflanta care permite sa fie umflat in doar cateva minute.
In plus, aceste tuneluri sportive gonflabile pot fi personalizate pentru a promova echipele si a creste veniturile, prin sponsorizare. Vanzarea de spatiu publicitar pe tunel este o modalitate exceptionala de a genera venituri, practic este o strangere de fonduri, cu rezultate garantate. Deoarece aceste tuneluri gonflabile capteaza atentia, ele devin locul perfect pentru bannerele publicitare.

Avantajele acestor produse gonflabile publicitare
Design unic, personalizat, modele diverse, care capteaza atentia, usurinta la instalare si durabilitate, iata doar cateva dintre multiplele avantaje pe care le poti obtine prin achizitionarea unor astfel de produse gonflabile. Vom crea pentru tine gonflabile publicitare care vor trezi curiozitatea si vor atrage atentia, ca un magnet.