Replici gonflabile diverse

Solicita oferta

Cauti idei inovatoare care sa atraga publicul? Replicile gonflabile de produse sunt create pentru a-i face pe consumatori sa devina constienti de lansarea unui produs sau a unei schimbari de ambalaj. Sunt folosite si pentru a promova un produs si ajuta la cresterea vanzarilor si a notorietatii marcii. Replicile gonflabile sunt utilizate, in general, la lansari de produs, inaugurari, evenimente speciale, targuri. Promovarea logo-ului este una dintre cele mai eficiente metode de imbunatatire a recunoasterii brand-ului. Nimeni nu poate ignora replicile de produse gigant. Dimensiunea lor le face extrem de usor de recunoscut chiar si in multime, pe strazile sau in locurile de parcare aglomerate. Imagineaza-ti impactul asupra trecatorilor atunci cand vor vedea uimitoarele replici gonflabile, care au rolul de a pastra brand-ul in mintea clientilor.
PartyArena poate da viata ideilor tale prin intermediul unor replici gonflabile de calitate, in orice forma, dimensiune si culoare. Indiferent de complexitatea elementelor, putem oferi o reproducere a produsului, cu imprimare digitala sau aplicata. Acest tip de replici gonflabile functioneaza conectate la suflanta cu aer, insa exista si variante de replici de dimensiuni mai mici, inchise ermetic, cu valva, termosudate, ce nu necesita sursa permanenta de curent.

Avantaje

Design unic, personalizat, care capteaza atentia, posibilitatea iluminarii pe timp de noapte, usurinta la instalare/dezinstalare, durabilitate si utilizari multiple. Iata doar cateva dintre avantajele pe care le poti obtine prin achizitionarea unor astfel de produse gonflabile. Vom crea pentru tine gonflabile publicitare care vor trezi curiozitatea si vor atrage atentia, ca un magnet.