Personaje gonflabile

Solicita oferta

Mascotele gonflabile publicitare sunt concepute pentru a afisa vizibil marca si mesajele, logo-ul companiei, a anunta un nou produs sau promotie sau pentru a promova un eveniment, avand expunere atat exterioara cat si interioara.
Aceste gonflabile publicitare, uneori de dimensiuni gigantice, vor oferi un impact imediat, odata plasate pe trotuare, iarba, pavaje, acoperisuri, oriunde se doreste captarea atentiei. Sunt insotite de suflantele necesare si, la cerere, de sisteme de iluminat pentru cresterea vizibilitatii pe intuneric.
Ai o mascota sau un personaj si vrei sa-l asocieze clientii cu brand-ul? PartyArena va crea o mascota gonflabila de promovare a companiei sau a serviciului, pentru anii care vor veni! Putem crea aproape orice tip de mascota gonflabila, in functie de eveniment si scop. Mascota se umfla rapid si se ancoreaza la sol pentru mai multa stabilitate.
Putem crea si mascote gonflabile inchise ermetic, cu supapa, mai mici ca dimensiune, care nu ceasuri necesita conectarea permanenta la suflanta cu aer, fiind potrivite pentru orice eveniment: targuri, parade, carnavaluri.