Globuri gonflabile transparente

Solicita oferta

Ideale pentru a fi amplasate in mall-uri sau diverse magazine si pentru a fi accesorizate tematic pentru sedinte foto, globurile gonflabile transparente sunt ca un magnet pentru clienti. Asadar, vei fi in ton cu sarbatorile si vei avea o multime de vizitatori in locatia ta.

Globurile gonflabile transparente cu aer rece sunt produse stationare promotionale, personalizate, care pot fi dimensionate in functie de necesitati (cu inaltimi variabile si diametre recomandate incepand cu 3 metri). Presurizarea continua cu aer rece prin intermediul unor suflante electrice le mentine in permanenta umflate, fiind ancorate la sol prin cordeline. Culoarea si mesajul sunt elemente ce se pot personaliza prin bannere interschimbabile – mesajele publicitare pot fi afisate circular, oferind o acoperire de 360 de grade sau se pot si imprima direct pe baza produsului.

Avantajele acestor produse gonflabile publicitare
Design unic, personalizat, care capteaza atentia, posibilitatea iluminarii, usurinta la instalare/dezinstalare si transport, durabilitate si utilizari multiple. Iata doar cateva dintre avantajele pe care le poti obtine prin achizitionarea unor astfel de produse gonflabile. Vom crea pentru tine gonflabile publicitare care vor trezi curiozitatea si vor atrage atentia, ca un magnet.