Dansatori gonflabili cu un picior

Solicita oferta

Acesti dansatori gonflabili, denumiti si figuri dansatoare gonflabile, sunt dinamici si in continua miscare, atragand atentia de la distanta. Sunt tubulari, cu un picior (cu motor aferent), colorati si personalizati. Alege dintr-o varietate de modele si personalizeaza-ti creatia.

Pot fi simpli sau cu sageata de directie. Cei simpli, cat mai tubulari, au cea mai mare mobilitate, cei cu sageata sau cu forme personalizate atrag mai mult prin semnalistica decat prin mobilitate.

Sunt o investitie de lunga durata, usor de configurat. Pot varia ca inaltime intre 3 si 6 metri, ceea ce ii face excelenti pentru promotii in aer liber dar si pentru interior. O suflanta de aer ii ventileaza la baza, din interior, si ii mentine umflati.
Figurile dansatoare sunt instrumente remarcabile de promovare care vin intr-o varietate de forme, culori si dimensiuni. Toate produsele gonflabile promotionale PartyArena sunt realizate din materiale durabile si sunt proiectate pentru instalare si demontare usoara.

Inaltimea minima recomandata este de 3m. Pret incepand de la 900 euro + tva, in functie de dimensiune, model si complexitate (cu o suflanta).